Mada | Fashion

A fresh spin on kitsch and it’s positive!

Even mostly of the time being all black (I’m talking about outfit, of course), I have never been that kind of girl who reaches for natural looks. This time I am not gonna talk about my relationship with blacks (it’s obvious, and you will see it, I promise), but every black deserves some spices. In the fact, everything what is colorful to the max is an addiction to me and the more the better. So, this day of spring is dedicated to textures, layers, prints – all at once. Just piling them on. As you know, fashion word doesn’t ever stick to one theme, so why should I? I prefer my shiny chameleon trench coat being matched with grungy acid wash backpack with badge of my beloved Lithuanian band pinned on it (for the record, No Real Pioneers).

Netgi didžiąją laiko dalį būdama juoda (aš apie aprangą, žinoma), niekada natūralaus tipo įvaizdžių nelaikiau savo siekiamybe. Šį kartą nepasakosiu apie savo ir juodos spalvos santykius (tai akivaizdu, ir jūs tai pamatysite, pažadu), bet visos juodos nusipelnė šiek tiek prieskonių. Tiesą sakant, viskas, kas yra maksimaliai spalvinga, man – priklausomybė. Ir kuo daugiau, tuo geriau. Tad šią pavasario dieną paskyriau tekstūroms, sluoksniams ir raštams – viskam iš karto. Kaip žinote, mados pasaulis niekada nesilaiko įsikibęs vienos idėjos, tad kodėl aš turėčiau? Mėgstu savo ypač blizų chameleoninį lietpaltį derinti su blukinta grungy kuprine, dar ant jos prisegusi mėgstamiausios lietuvių grupės ženkliuką (jei įdomu, No Real Pioneers).

I also support sustainable fashion, so must say, all of these pieces are living in my closet for years. Some of them were being found in second-hands. Scroll down for the details and prices!

Taip pat visada stengiuosi palaikyti tvarios mados idėją, tad noriu pabrėžti, jog visi drabužiai mano spintoje gyvena metų metais. Kai kurie iš jų – padėvėtų drabužių parduotuvių lobiai. Bet visas detales ir kainas rasite apačioje!





Trench coat – Mohito (~50€)
Moomins T-shirt – second-hand
Black jacket – second-hand (H&M)
Black skirt – I sewed myself
Tights – Ieva (~7€)
Boots – Cool Way (~75€)
Gloves – vintage boutique Šapokliak (~15€)
Scarf – second-hand
Backpack – Primark (~13€)

All photos were taken by Agnė Būdvytytė:
https://www.facebook.com/Fotografė-Agnė-Būdvytytė-1100108026688526/?ref=br_rs
http://instagram.com/agne.budvytye

11 thoughts on “A fresh spin on kitsch and it’s positive!

  1. O jėtau kaip gražu! Žinai, man tavo blogas, ir yotube yra lietuviškas atradimas, nes aš jau ir sena save laikau, ir šiaip ne visada drįstu daug ką įgyvendinti, kas man gražu, bet visas tavo stilius man labai priimtinas! Atgaiva.

    Liked by 1 person

    1. Salomėja, ačiū, turiu pasakyt, kad simpatija abipusė, nes man Tavo blogas ir kritiška nuomonė be padlaižiavimų taip pat labai įdomi!

      Like

      1. Nu tu matai! O pastaruoju metu sulaukiu daug kritikos ir paskalų dėl savo saviraiškos būdo. Atseit ir kompanijos dėl to nemyli ir šiaip bjauri atrodau :). Bet tai skatina atvirkštinę reakcija, ne sušvelnėti, o gūžtelėti pečiais, yra kam tai patinka. Tad ačiū už gražius žodžius!

        Liked by 1 person

    1. Thanks a lot! I like the fact, you cannot describe its color – it can be purple, turqoise or pink – everything depends on lighting. (:

      Like

Leave a comment